23.7.2011

Eipä tuo ukkonen paljoa ilmaa viilentäny. Komiasti löi salamat, taivas vaan välähteli. Taitaa kohta tulla toinenkin ukkonen, tummenee taivas siihen malliin. Ja päätä jomottaa. Jomottanut jo pari päivää. Onneksi en pahemmin kärsi sinänsä päänsäryistä, kiitos migreenin. :D
Ukkosella on hyvä tehdä ristipistotöitä. Taisi olla vikatikki käydä Atelje Margarethan sivuilla. Alkoi sormet syyhyämään siihen malliin, että pitää uusi projekti ostaa. Paljon kaikenlaisia ihanuuksia. Sain viimeinkin edellisen työn kehystettyä. Tulipa siinä samalla korjattua yhden vanhan työn kehyksetkin. Niittipyssy kunniaan =).
Aamulla piirtelin ennen töihin lähtöä hääpuvun kaavat uusiksi ja kerkesin myös ommella yhden toisen mekon sovituskuntoonkin. Aamuisin tulee yllättävän hyvin tehtyä kaikenlaista ja paljon. Töiden jälkeen ei enää jaksa tehdä mitään vaikka olisikin lyhyt päivä. Ja toisaalta nyt on tuskasen hiostavia päiviäkin ollut, hiki vaan valuu vaikka paikallaan seisoo.
Taas vaihteeksi pää täynnä kaikenlaisia ideoita, mutta missä ihmeen välissä ne kerkiää toteuttaa. No, eipä onneksi ole tekemisestä puutetta. Välillä tuntuu, että pää räjähtää ideoista ja malleista ja suunnitelmista.

Jospa sitä jatkaisi kankaasen pistelyä ja siinä samalla sormeen pistelyä. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti