12.10.2011

Hopsaa

Niin se aika vaan katoaa johonkin. Muuttokin oli ja meni ja nyt olen kotiutunut hyvin uuteen isoon kotiini. Käsityöt ovat jääneet hieman vähemmälle hartiajumin takia. Kärsin parit pahat migreenitkin sen takia.
Sentään jotain olen saanut tehtyä. Hetki sitten sain vuoden toisen ristipistotaulunkin valmiiksi ja eilen sain Mutka-kaitaliinankin valmiiksi. Ja viikonloppuna ommella surautin pitkän kylpytakinkin.


Mutka-kaitaliina. Ohje löytyy täältä 
Taulu Leikkisällä tuulella, Atelje Margaretha



















Uusi urakka olisi tehdä välikelin kaulaliina. Sisko löysi lankasäkistäni pari kerää Novitan Alpaca luxus -lankaa, toinen luonnonvalkea, toinen beige. Tuosta vaaleasta olisi tarkoitus nyt neuloa se kaulahuivi.
Joululahjaideatkin alkaa pikkuhiljaa kehkeytymään päässä. Jos jatkaisi samalla linjalla kuin viime vuonna eli teen melkein kaiken itse. En ole mikään shoppailijatyyppiä, kaupoissa pyöriminen ja lahjojen ostaminen on yhtä tuskaa.

Siinä kesän urakka. Tarkoituksena olisi vielä ommella virkkuu kiinni päiväpeitteeseen. Sitten joskus :D

Samasta Novitan Kotiväki-langasta virkkasin yöpöydälle liinankin. Lankaa jäi vieläkin, mitähän sitä vielä virkkaisi siitä.....

Tämän liinan virkkasin ihan vain sen takia kun teki mieli virkata jotain. Paikan se löysi keittiön apupöydältä.

Olisi kova ompeluvimmakin, mutta ei vaan jaksa kaivaa koneita kaapista ja levittäytyä keittiöön. "Menetin" muutossa ompelupisteeni. Ompelupöytä joutui takaisin keittiön ruokapöydäksi. Tosin eipä se kovin ahkera käytössä ole ollut. Tulee aamupalat ja ruuat syötyä tässä koneen ääressä. Paha tapa, mutta minkäs sille tekee :D

Rakas rakas pikkusiskoni tulee viikonloppuna kyläilemään, saapi nähdä mitä kivaa sitä keksitään. Kovat oli kyllä siskolla suunnitelmat. Pitää vaateostoksille kuulemma lähteä. Huh, kuinkahan isosiskon käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti