24.4.2014

Monstereita, iik!

Tulipa tehtyä veljeksille aivan loistavat monsteripaidat. Isompi pojista sai pitkän ja väljän paidan, jossa jokainen resori on erivärinen. Pienemmän paitaan laitoin vain pääntielle resorin. Tikkasin helman ja hihansuut kaksoisneulalla ja kahdella eri värillä.









Kesälle pitäisi tehdä uusia työpaitoja, edelliset alkavat olla jo aikansa eläneitä. Ostin tässä joku aika sitten muutamat palat trikoita, joista siis olisi tarkoitus tehdä paitoja. Yhtenä iltana sain taas näitä ihme visioitani. Eli sain vision väljästä mekosta. Lopulta mekosta tulikin tunika. Yllättävän paljon vaatii kangasta tuo laskos vyötärö/lantio -alueelta. Lantiolla siis kuminauha, jonka avulla saadaan vyötärölle nostettua laskos ja toimii samalla kuten vyö. Pääntiellä kevyesti vesiputousmainen kaulus.

Kyllä tuota mekkokin voisi pitää, mutta on hieman liian lyhyt töissä pidettäväksi.





Wuhuu, sain vihdoinkin tehtyä yhden niistä kahdesta keskeneräisestä Arabian kannu-tauluista. Toinenkin on jo hyvällä mallilla. Pari tuntia tuhrasin ohjeen kanssa, että siitä sai järkevän. Oli kyllä ensimmäinen ja viimeinen kerta kun otan ohjeet ristipistotyöhön Suuri Käsityölehdestä. Voin sanoa, että paremminkin ne olisi voinut toteuttaa. Kuvia niistä tulee sitten kun saan viimeisenkin valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti