16.2.2012

Vaikeuksien kautta johonkin

Miten voi ihmistä tympäistä jotkut asiat? Muutaman kuvan muokkaus ja blogin ylläpito jää unholaan. Suuret on ongelmat. Mutta nyt vihdoinkin otan itseäni niskasta ja kiinni muokkaan kuvat tänne näytille.

Tämä takki on viimeisin tilaustyö. Päällikangas on villakangasta ja vuori viskoosi-cupro -sekoite. Hihoissa on puolitampit. Edessä leikkaussaumat, samoin takana. Takana on myös kaarroke. 



Tämän iltapuvun tein kaverilleni. Kangas on paksua satiinia. Takana on samanlaiset leikkaussaumat kuin edessä. Vetoketju on keskellä takana.

Tuolla sovitusnukella voisi kohta heittää vesilintua. Kenottaa koko ajan johonkin suuntaan, ihan sama mitä tekisi sille. 

Lomalla tuli ommeltua "muutama" verho. Ei siitä sen enempää. Innostuin taasen neuloa sukkia. Ostin Novitan sukkalehden, jossa on paljon erilaisia malleja villasukille. Aina tullut tehtyä sillä samalla perusmallilla. Tuli sitä neulottua myös hihatin violetista mohair-langasta. Varsin yllättävä värivalinta minulle (suurin osa vaatteista on mustia ja nyt myös tummanpunaisetkin on lisääntynyt vaatekaapissa). Tahtoo töissä olla välillä sen verran vilpoista, joten mukavasti lämmittää se hihatin. 

Kova olisi vimma leipoa, mutta hieman latistaa se kun ei ole kuin yksi syömässä niitä leipomuksia. Kissat ei oikein muffineista ja piirakoista paljoa perusta.

Ja siihen tyssäsi runosuoni. Alkaa tämä kirjoittaminen olla "pakko jotain kirjoittaa" -tyyliksi. Joten jatkanpa joku toinen kerta joskus hamassa tulevaisuudessa.

1 kommentti:

  1. Kiva on tuo takki ja mekko kaunis!!!

    Ja tiedän että kahvihuoneesta kyllä leipomukset katoavat kummasti... joten eiku leipomaan vaan :)!

    Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    -mervi

    ps. blogilinkkinikin löydät tätä kautta... :)

    VastaaPoista